Hydroven 3


Hydroven 3 met manchet voor het oedeem been bij vocht in de benen
Hydroven 3 met manchet voor het oedeem been bij vocht in de benen

hulpmiddel bij traditionele compressietherapie bijvoorbeeld bij vocht in de benen

Het Hydroven 3 Intermitterend Compressiesysteem (IPC) werd ontwikkeld om de volgende vasculaire aandoeningen te behandelen:

  • Oedeem
  • Lymfoedeem
  • Chronische veneuze insufficiëntie
  • Lipoedeem

Hydroven 3 kan als een hulpmiddel gebruikt worden bij traditionele compressietherapie bij patiënten die mogelijk immobiel zijn of geen pijn kunnen verdragen van conventionele therapieën of waarbij een eerdere behandeling met andere modaliteiten is mislukt. Het eenvoudig te gebruiken systeem werd speciaal ontwikkeld om elke patiënt maximaal comfort te bieden en levert een behandeling met effectief resultaat.

 

Een snelbevestiging aansluitingssysteem met een enkele slang zorgt voor een solide aansluiting tussen de manchet en de pomp. Het elimineert de kans op het ongewild losraken of luchtlekken.

 

Hydroven 3 ondersteunt een hele reeks 3-kamer arm of beenmanchetten die voor een geleidelijke sequenciële druk zorgen en een 10% drukverlaging teweeg brengen tussen aanpalende kamers.

 

De eenvoudige bedieningsknoppen zijn toegankelijk en met minimale inspanning kan de manchetdruk worden aangepast. Er zijn twee 3-kamerige arm of beenmanchetten aan te sluiten op de Hydroven 3. 


Brochures en video's

Download
Hydroven 3 Brochure
Dutch Hydroven 3 4pp Brochure 779345NL-1
Adobe Acrobat document 468.7 KB