Hydroven 12 LymphAssist


oedeemtherapie behandeling (ook wel lymfapress behandeling genoemd) in het comfort van uw eigen huis bij bijvoorbeeld oedeem benen


Het Huntleigh LymphAssist™ compressiesysteem (lymfedrainage apparaat voor thuis) is een product dat speciaal ontworpen is om de traditionele oedeemtherapie behandeling in het comfort van uw eigen huis aan te vullen. Het klinisch bewezen en effectieve LymphAssist™ systeem bestaat uit twee delen, een eenvoudig te bedienen drukpomp en een twaalfkamer arm- of beenmanchet.

 

Verstoring van het lymfestelsel heeft ernstige en soms slopende gevolgen. Lymfoedeem is niet te genezen, maar kan met succes onder controle worden gehouden bij tijdige diagnose en de juiste behandeling, zoals oedeemtherapie. LymphAssist™ is met zijn unieke LymphAssist-modus een geavanceerd intermitterend pneumatisch compressiesysteem (IPC) dat is ontworpen om een effectieve behandelingsoptie te bieden om lymfoedeem (geen lipoedeem) te behandelen.  Ontwikkeld in samenwerking met oedeem therapeuten, biedt LymphAssist™ een zachte en effectieve behandeling voor u en is een effectief en klinisch bewezen hulpmiddel voor thuisgebruik.

 

Het LymphAssist™ systeem bestaat uit een intelligente pomp en een reeks 12-kamer arm- of beenmanchetten. De unieke LymphAssist™-modus repliceert de basisprincipes van manuele lymfedrainage (MLD). De automatische druk- en 12-kamer sequentiebepaling helpt een efficiënte vloeistofoverdracht door het lymfestelsel van de patiënt te bevorderen. Deze zachte 'directionele' ritmische massage stimuleert de lymfevaten en stimuleert hen om eiwitten en afvalproducten uit de getroffen gebieden te transporteren

 

De Hydroven 12 Lymphassist is voorzien van een digitale display waarop de druk kan worden ingesteld. De tijdsduur van de therapie is vast ingesteld op 35 minuten. Op het systeem kunnen maximaal twee 12-kamerige arm of beenmanchetten worden aangesloten.


brochures en video's

Lymfoedeembehandeling met de LymphAssist Homecare

Leven met lymfoedeem, oedeem benen - Doreen's verhaal (volledig)

Download
Hydroven 12 LymphAssist brochure
Hydroven 12 Lymph Assist Homecare 8pp Br
Adobe Acrobat document 1.4 MB

lymfoedeem arm